Terassilämmitin Solamagic BASIC+ 1400

Uusitut Solamagic BASIC + -sarjan terassilämmittimet ovat edullisia, lämpöteholtaan erinomaisia peruslämmittimiä, ja mikä parasta nyt uusitussa mallissa 50% vähemmällä punahehkulla. 1400W BASIC + terassilämmitin on varustettu 2 vuoden takuulla ja se tuottaa todella tehokkaasti lämpöä. Vihdoin erinomainen peruslämmitin järkihintaan !!!

Maksuton toimitus, toimitusaika 3-5 arkipäivää.

285,00 €

Uusitut Solamagic BASIC + -sarjan terassilämmittimet ovat edullisia, lämpöteholtaan erinomaisia peruslämmittimiä, ja mikä parasta nyt uusitussa mallissa 50% vähemmällä punahehkulla. 1400W BASIC + terassilämmitin on varustettu 2 vuoden takuulla ja se tuottaa todella tehokkaasti lämpöä. Vihdoin erinomainen peruslämmitin järkihintaan !!!

Maksuton toimitus, toimitusaika 3-5 arkipäivää.

Lataa tuotekortti ja asennusohje pdf-muodossa tästä

Solamagic BASIC + infrapunalämmittimet ovat Saksassa valmistettuja terassi- ja parvekekäyttöön parhaiten soveltuvia lämmittimiä, jotka yhdistävät edullisen hinnan ja korkean laadun.

Solamagic lämmittimissä ei ole esilämmitysvaihetta, koska lämmitin tuottaa lämpöä täydellä teholla välittömästi päällekytkemisen jälkeen. Solamagic lämmittimet lämmittävät vain kohteita ilmamassan sijaan. Tämän ansiosta Sinun ei tarvitse odottaa terassin tai parvekkeen lämpenemistä, vaan pääset nauttimaan kodosta ja lämpimästä ilmapiiristä, kun haluat.

 Miksi SOLAMAGIC BASIC + lämpösäteilijä?


-23% tehokkaampi lämpöä kuin muilla malleilla keskimäärin
-viihdyt terassilla tai parvekkeella jopa vuoden ympäri
-50% vähemmän punahehkua
-huoleton valinta 2 vuoden takuulla
-ei vie tilaa terassilta tai parvekkeelta
-TÜV hyväksyntä korkean laadun takeena
 
 

Sulakevaatimus: 10A sulake riittää 2300W teholle. 16A riittää 3680W teholle

Toimitusaika: 1 kpl Solamagic terassilämmitin 1400 BASIC +
Toimitusaika: 2-4 vrk
Lämmitysteho: 1400W Lämpötila
: jopa 12 m2
Materiaalit: Säänkestävä alumiini ja ruostumaton teräs
Pintakäsittely: Pulverimaalattu
Mitat ilman kiinnittimiä: LEV 444, KORK 144, SYV 110 mm
Liitäntä: IPX4, 230V , Pistotulppa, Kaapelin pituus 180 cm
Asennustapa: seinään, kattoon, jalustaan
Takuu: 2 vuotta / 5 000 h
Paino: 2,0 kg
Merkinnät: CE-merkintä, TUV-hyväksytty
Teknologia: Solamagic IR-teknologia
Kulmansäätö: +/- 30 astetta
Käyttöympäristö: terassit, parvekkeet, markiisit, terassivarjot, autotallit, pihavajat, kesämökit, varastotilat, torikojut, ravintoloiden ja hotellien terassit ja sisäänkäynnit, odotustilat, teollisuushallit, sisäänkäynnit, loading alueet, rakennustyömaat, harrastetilat, työpajat, leirintäalueet, karavaanarit, navetat, autokorjaamot
Valmistusmaa: Saksa
Suojaetäisyydet: lämpittimen ulkinnoista
Suositeltava asennuskorkeus: 1,7-2,1 metriä
Etäisyys ulkoliittimestä: min. 100 mm
Etäisyys sivuseinään: min. 300 mm
Etäisyys kattoon: seinäasennuksessa min. 250 mm

Millaisen terassilämmittimen sitten valitsen?

Suosittelemme SOLAMAGIC-tuotevalikoimaa, joka sisältää neljä korkealaatuista tuotelinjaa eri tarpeisiin. Lue seuraavaksi lyhyet kuvaukset tuotteista:

Solamagic AIR+ on uusin Solamagic-innovaatio, joka on suunniteltu erityisesti lasitettujen tilojen lämmitykseen, mutta soveltuu hyvin myös katettuihin, tuulensuojaisiin tiloihin. Uskomattoman paljon miellyttävän pehmeää lämpöä ilman lämmittimen tuottamaa, ärsyttävää punahehkua. 5 vuoden takuulla.

Solamagic PREMIUM+ on terassilämmitin sanan varsinaisessa merkityksessä. Viimeistelty design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu ovat Solamagic PREMIUM+ terassilämmittimien ominaisuuksia. Modulaarinen tuotelinja tarjoaa täydellisen ratkaisun lämmön ja valon suhteen. 5 vuoden takuulla.

Solamagic ECO+PRO on suorituskykyinen, ammattitason lämmitysratkaisu monipuoliseen ja energiataloudelliseen ulkotilojen lämmitykseen. 5 vuoden takuulla. 

Solamagic BASIC+ on edullinen perussarjamme sinulle, joka arvostat laatua sekä edullista hintaa. 2 vuoden takuulla.

Kokemuksemme mukaan tehokkain, mutta kustannuksiltaan järkevin ratkaisu saadaan, kun tehoa on käytössä noin 2000W / 10 m2.

Esimerkiksi 15 neliömetrin suuruiselle lasiterassille tai -parvekkeelle yksikin 2000W terassilämmitin tuo mukavasti lämpöä. Jos tilassa on kuitenkin esimerkiksi ruokailuryhmä, on paras ratkaisu asentaa kaksi 2000W terassilämmitintä: kumpikin molemmin puolin pöydän pidempää sivua siten, että terassilämmitin on hieman ruokailijoiden yläpuolella ja niskan takana. Näin ne tuottavat miellyttävää lämpöä selkäpuolelle sekä pöydän toisella puolella istuvien etupuolelle.

  • Uusin tuotesarjaan kuuluva lämmitin AIR+ lämmittää tehokkaasti myös ilmamassan lasitetussa tilassa, jolloin pehmeä lämpö tuntuu erityisen miellyttävältä. SOLAMAGIC suositteleekin AIR+ mallia kaikkiin lasitettuihin tiloihin. Tutustu malliin tarkemmin täällä.