Solamagic 2000 ECO+ PRO BTC Bluetooth

Suorituskykyinen terassilämmitin, jonka tehoa voit säätää omalla älypuhelimellasi. Terassilämmittimen ohjaus tapahtuu suoraan puhelimen ja lämmittimen välillä ilman internet -yhteyttä. Lataa vain maksuton applikaatio AppStoresta tai GooglePlay:sta ja viihdy!

 

Ilmainen toimitus. Toimitusaika 3-10 arkipäivää.

 

 

759,00 €

Suorituskykyinen terassilämmitin, jonka tehoa voit säätää omalla älypuhelimellasi. Terassilämmittimen ohjaus tapahtuu suoraan puhelimen ja lämmittimen välillä ilman internet -yhteyttä. Lataa vain maksuton applikaatio AppStoresta tai GooglePlay:sta ja viihdy!

 

Ilmainen toimitus. Toimitusaika 3-10 arkipäivää.

 

 

Lataa tuotekortti ja asennusohje pdf-muodossa tästä

SOLAMAGICin ainutlaatuinen lämmitysratkaisu perustuu aina uusimpaan ja ympäristöystävällisimpään infrapunateknologiaan, joka tarkoittaa tehokasta, mutta edullista lämmitystä.

Itse asiassa SOLAMAGIC -säteilylämmittimien hyödyntämä teknologia on kaikkein edullisin lämmitystapa ulkotiloissa.
 
SOLAMAGIC tarjoaa laajan valikoiman lämmitysratkaisuja erilaisiin käyttötarpeisiin. SOLAMAGIC lämmittimet on kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Saksassa ja ainoana infrapunalämmitinvalmistajana maailmassa SOLAMAGIC säteilylämmittimille on myönnetty, korkean laadun merkiksi TÜV -hyväksyntä.
SOLAMAGIC ECO+PRO -lämmittimillä on täysin poikkeuksellinen, 5 vuoden takuu ja BASIC+ -sarjan lämmittimillä 2 vuoden takuu.
 
SOLAMAGIC säteilylämmitin tuottaa samankaltaista lämpöä kuin aurinko – tietysti ilman haitallisia UVA ja UVB -säteitä. Lämmittimen tuottama lämpösäteily lämmittää tehokkaasti vain sen vaikutusalueella olevia kohteita ja tästä syystä lämpö ei haihdu ylöspäin eikä tuuli vie sitä mukanaan, kuten lämpöpatteria tai kaasulämmitintä käyttäessä. Koska SOLAMAGIC -lämmittimien käyttö perustuu sähköenergiaan, saavutetaan täysi lämpöteho vain yhdessä sekunnissa.
Käynnistä lämmitin vasta silloin, kun tarvitset lämpöä ja sammuta lämmitin, kun et enää tarvitse lämpöä. Näin säästät sekä lompakkoasi että ympäristöäsi turhalta energiankäytöltä.
Toimitussisältö 1 kpl Solamagic 2000 ECO+PRO BTC (lisäksi tarvitset älypuhelimen ja maksuttoman Solamagic applikaation)
Ohjaus älypuhelimellasi, Solamagic BlueTwo (Bluetooth 4.0) kautta
Toimitusaika 3-10 arkipäivää
Lämmitysteho 2000W
Lämmitysala jopa 17 m2
Materiaalit Säänkestävä alumiini ja ruostumaton teräs
Pintakäsittely Pulverimaalattu, vahva korroosionsuoja
Mitat ilman kiinnikettä LEV 516, KORK 176, SYV 110 mm
Liitäntä IPX5, 230V, Pistotulppa, Kaapelin pituus 180 cm
Asennustapa seinään, kattoon, jalustaan
Takuu 5 vuotta / 10 000 h
Paino 3,8 kg
Merkinnät CE-merkintä, TUV-hyväksytty
Teknologia Kaikki verkkokauppamme Solamagic –lämmittimet on varustettu uudella, uniikilla ja ympäristöystävällisellä Solamagic No-glare –tekniikalla. Solamagic No-glare –teknologia vähentää infrapunalämmittimen tuottamaa punertavaa hehkua jopa 90 % verrattuna tavalliseen lämmittimeen.
Kulmansäätö 30 astetta
Käyttöympäristö terassit, parvekkeet, markiisit, terassivarjot, autotallit, pihavajat, kesämökit, varastotilat, torikojut, ravintoloiden ja hotellien terassit ja sisäänkäynnit, odotustilat, teollisuushallit, sisäänkäynnit, lastausalueet, rakennustyömaat, harrastetilat, työpajat, camping, karavaanarit, navetat, autokorjaamot
Valmistusmaa Saksa
Suojaetäisyydet lämmittimen ulkopinnoista
Suositeltu asennuskorkeus 1,8-2,5 metriä
Etäisyys pistorasiaan min. 100 mm
Etäisyys sivuseinään min. 300 mm
Etäisyys kattoon seinäasennuksessa min. 300 mm

Millaisen terassilämmittimen sitten valitsen?

Suosittelemme SOLAMAGIC-tuotevalikoimaa, joka sisältää neljä korkealaatuista tuotelinjaa eri tarpeisiin. Lue seuraavaksi lyhyet kuvaukset tuotteista:

Solamagic AIR+ on uusin Solamagic-innovaatio, joka on suunniteltu erityisesti lasitettujen tilojen lämmitykseen, mutta soveltuu hyvin myös katettuihin, tuulensuojaisiin tiloihin. Uskomattoman paljon miellyttävän pehmeää lämpöä ilman lämmittimen tuottamaa, ärsyttävää punahehkua. 5 vuoden takuulla.

Solamagic PREMIUM+ on terassilämmitin sanan varsinaisessa merkityksessä. Viimeistelty design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu ovat Solamagic PREMIUM+ terassilämmittimien ominaisuuksia. Modulaarinen tuotelinja tarjoaa täydellisen ratkaisun lämmön ja valon suhteen. 5 vuoden takuulla.

Solamagic ECO+PRO on suorituskykyinen, ammattitason lämmitysratkaisu monipuoliseen ja energiataloudelliseen ulkotilojen lämmitykseen. 5 vuoden takuulla. 

Solamagic BASIC+ on edullinen perussarjamme sinulle, joka arvostat laatua sekä edullista hintaa. 2 vuoden takuulla.

Kokemuksemme mukaan tehokkain, mutta kustannuksiltaan järkevin ratkaisu saadaan, kun tehoa on käytössä noin 2000W / 10 m2.

Esimerkiksi 15 neliömetrin suuruiselle lasiterassille tai -parvekkeelle yksikin 2000W terassilämmitin tuo mukavasti lämpöä. Jos tilassa on kuitenkin esimerkiksi ruokailuryhmä, on paras ratkaisu asentaa kaksi 2000W terassilämmitintä: kumpikin molemmin puolin pöydän pidempää sivua siten, että terassilämmitin on hieman ruokailijoiden yläpuolella ja niskan takana. Näin ne tuottavat miellyttävää lämpöä selkäpuolelle sekä pöydän toisella puolella istuvien etupuolelle.

  • Uusin tuotesarjaan kuuluva lämmitin AIR+ lämmittää tehokkaasti myös ilmamassan lasitetussa tilassa, jolloin pehmeä lämpö tuntuu erityisen miellyttävältä. SOLAMAGIC suositteleekin AIR+ mallia kaikkiin lasitettuihin tiloihin. Tutustu malliin tarkemmin täällä.