Solamagic 2000 PREMIUM LEDPRO DUO kaukosäätimellä

Solamagic Premium 2000 LEDPRO DUO -säteilylämmittimessä voit säätää langattomasti lämpöä, valoa sekä värilämpötilaa. Luo terassille tai parvekkeelle aina miellyttävä ilmapiiri. Tyylikäs design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu. Lämmittää taloudellisesti jopa 17 neliömetrin tilan! Yhdelle kaukosäätimelle voimme ohjelmoida 1-4 säteilylämmitintä.
Maksuton toimitus ja 5 vuoden takuu!
1050,00 €
Solamagic Premium 2000 LEDPRO DUO -säteilylämmittimessä voit säätää langattomasti lämpöä, valoa sekä värilämpötilaa. Luo terassille tai parvekkeelle aina miellyttävä ilmapiiri. Tyylikäs design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu. Lämmittää taloudellisesti jopa 17 neliömetrin tilan! Yhdelle kaukosäätimelle voimme ohjelmoida 1-4 säteilylämmitintä.
Maksuton toimitus ja 5 vuoden takuu!
Toimitussisältö 1 kpl Solamagic 2000 Premium –lämmitin
LEDPRO DUO -moduulit
1 kpl Solamagic RC Kaukosäädin
Toimitusaika 1-2 viikkoa
Lämmitysteho säädettävissä 0-2000W
Valaistus himmennettävä LEDPRO DUO 2x2x3W DUOLED
Ohjaus kaukosäädin neliportaisella tehonsäädöllä 33 / 50 / 66 / 100 %
Yhdelle kaukosäätimelle voidaan ohjelmoida 1-4 lämmitintä. 
Lämmittimien ohjaus joko yhdessä tai erikseen.
Valaistusvoimakkuus Säteilylämmitin: 55-60 lux/kW/m2
Valaistusvoimakkuus LEDPRO DUO: Kirkkaus ja värilämpötila säädettävissä 2200-5500K
Mitat LEV 754, KORK 200, SYV 92 mm
Mitat kannakkeen kanssa LEV 754, KORK 200, SYV 231 mm
Liitäntä IPX4/X5, 230V, Pistotulppa, Kaapelin pituus 250 cm
Asennustapa seinään, kattoon, Solamagic jalustaan
Takuu 5 vuotta / 10 000 h
Paino 5,97 kg
Merkinnät CE-merkintä, TUV-hyväksytty
Teknologia Solamagic Soft-start –käynnistys vähentää kuormitusta kytkettäessä virta laitteeseen sekä säästää samalla lampun käyttöikää.

Huippukehittynyt Solamagic No-glare –teknologia vähentää infrapunalämmittimen tuottamaa punertavaa hehkua jopa 90 % verrattuna tavalliseen lämmittimeen. Solamagic LEDPRO -teknologia
Kulmansäätö +0/-45 astetta
Käyttöympäristö terassit, parvekkeet, markiisit, terassivarjot, autotallit, pihavajat, kesämökit, varastotilat, torikojut, ravintoloiden ja hotellien terassit ja sisäänkäynnit, odotustilat, teollisuushallit, sisäänkäynnit, lastausalueet, rakennustyömaat, harrastetilat, työpajat, camping, karavaanarit, navetat, autokorjaamot
Valmistusmaa Saksa
Suojaetäisyydet lämmittimen ulkopinnoista
Asennuskorkeus min. 1800 mm
Etäisyys pistorasiaan min. 100 mm
Etäisyys sivuseinään min. 350 mm
Etäisyys kattoon seinäasennuksessa min. 350 mm

Millaisen terassilämmittimen sitten valitsen?

Suosittelemme SOLAMAGIC-tuotevalikoimaa, joka sisältää neljä korkealaatuista tuotelinjaa eri tarpeisiin. Lue seuraavaksi lyhyet kuvaukset tuotteista:

Solamagic AIR+ on uusin Solamagic-innovaatio, joka on suunniteltu erityisesti lasitettujen tilojen lämmitykseen, mutta soveltuu hyvin myös katettuihin, tuulensuojaisiin tiloihin. Uskomattoman paljon miellyttävän pehmeää lämpöä ilman lämmittimen tuottamaa, ärsyttävää punahehkua. 5 vuoden takuulla.

Solamagic PREMIUM+ on terassilämmitin sanan varsinaisessa merkityksessä. Viimeistelty design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu ovat Solamagic PREMIUM+ terassilämmittimien ominaisuuksia. Modulaarinen tuotelinja tarjoaa täydellisen ratkaisun lämmön ja valon suhteen. 5 vuoden takuulla.

Solamagic ECO+PRO on suorituskykyinen, ammattitason lämmitysratkaisu monipuoliseen ja energiataloudelliseen ulkotilojen lämmitykseen. 5 vuoden takuulla. 

Solamagic BASIC+ on edullinen perussarjamme sinulle, joka arvostat laatua sekä edullista hintaa. 2 vuoden takuulla.

Kokemuksemme mukaan tehokkain, mutta kustannuksiltaan järkevin ratkaisu saadaan, kun tehoa on käytössä noin 2000W / 10 m2.

Esimerkiksi 15 neliömetrin suuruiselle lasiterassille tai -parvekkeelle yksikin 2000W terassilämmitin tuo mukavasti lämpöä. Jos tilassa on kuitenkin esimerkiksi ruokailuryhmä, on paras ratkaisu asentaa kaksi 2000W terassilämmitintä: kumpikin molemmin puolin pöydän pidempää sivua siten, että terassilämmitin on hieman ruokailijoiden yläpuolella ja niskan takana. Näin ne tuottavat miellyttävää lämpöä selkäpuolelle sekä pöydän toisella puolella istuvien etupuolelle.

  • Uusin tuotesarjaan kuuluva lämmitin AIR+ lämmittää tehokkaasti myös ilmamassan lasitetussa tilassa, jolloin pehmeä lämpö tuntuu erityisen miellyttävältä. SOLAMAGIC suositteleekin AIR+ mallia kaikkiin lasitettuihin tiloihin. Tutustu malliin tarkemmin täällä.