Terassilämmitin Solamagic 1400 Premium

Premium -luokan lämmitin erittäin suurella lämpöefektillä! Tyylikäs design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu. Lämmittää taloudellisesti jopa 14 neliömetrin tilan!

Maksuton toimitus ja 5 vuoden takuu!

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Lataa tuotekortti ja asennusohje pdf-muodossa tästä

469,00 €

Premium -luokan lämmitin erittäin suurella lämpöefektillä! Tyylikäs design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu. Lämmittää taloudellisesti jopa 14 neliömetrin tilan!

Maksuton toimitus ja 5 vuoden takuu!

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Lataa tuotekortti ja asennusohje pdf-muodossa tästä

Parveke- ja terassilämmitin erittäin suurella lämpöefektillä! Tyylikäs design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu. Lämmittää jopa 14 neliömetrin tilan!

Solamagic infrapunalämmittimet ovat Saksassa valmistettuja premium-luokan terassi- ja parvekelämmittimiä. Tuotteet soveltuvat ulkotilojen lisäksi käytettäväksi myös erilaisissa sisätiloissa. Solamagic lämmittimien energiatehokkuutta kuvaa hyvin se, että 96 % energiankulutuksesta on lämpösäteilyä.

Solamagic lämmittimissä ei ole esilämmitysvaihetta, koska lämmitin tuottaa lämpöä täydellä teholla välittömästi laitteen päällekytkennästä. Solamagic lämmittimet lämmittävät vain kohteita ilmamassan sijaan. Tämän ansiosta Sinun ei tarvitse odottaa terassin tai parvekkeen lämpenemistä, vaan pääset nauttimaan kotoisasta ja lämpimästä ilmapiiristä silloin kun haluat. Lämmitetystä terassista tai parvekkeesta tulee kodin luonnollinen jatke.

12 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA SOLAMAGIC

Tässä 12 tärkeintä syytä, miksi on perusteltua valita saksalainen SOLAMAGIC.

1. Edullinen käytössä

SOLAMAGIC on käyttökustannuksiltaan markkinoiden edullisin ulkolämmityslaite. SOLAMAGIC-lämpölampun aiheuttamat käyttökustannukset ovat 0,38 € tunnissa sen lämmittäessä jopa 17 m² suuruisen alueen (2000W lämmitin). Se on siis käyttökustannuksiltaan jopa 80 % edullisempi kuin kaasukäyttöiset terassilämmittimet.

2.  Säästää energiaa

SOLAMAGIC-lämpölamppu muuntaa 96 % sähköstä lämmöksi. Tällöin energiaa säästetään jopa 65 % muihin ulkolämmitysratkaisuihin verrattuna.

3.  Ympäristöystävällinen

SOLAMAGIC-lämpölamput perustuvat SOLAMAGICin patentoituun HeLeN IR-teknologiaan® sekä SOLAMAGIC No-glare® teknologiaan, jotka ovat kaikkein ympäristöystävällisimmät ratkaisut ulkoalueiden lämmitykseen.

4.  Helppokäyttöinen

Käännä lämmitin päälle ja se lämmittää! Osa SOLAMAGIC-malleistamme on saatavilla myös lämmönsäädöllä ja kauko-ohjauksella varustettuna. Virran päällekytkentä on helppoa, eikä sinun tarvitse kanniskella painavia kaasupulloja.

5.  Vähemmän punertavaa valoa

SOLAMAGICin SOLAMAGIC No-Glare® -teknologiaa hyödyntävät lämpölamput lähettävät jopa 90 % vähemmän valoa kuin perinteiset infrapunalämpölamput. Lämpölampusta ei lähde lähes lainkaan punaista hehkua, mikä lisää sen käyttömukavuutta.

6.  Tehokas lämpö ilman lämmönhukkaa

SOLAMAGIC-lämpölamppu lämmittää vain ne henkilöt ja esineet, jotka ovat sen lämpösäteiden vaikutusalueella – se ei siis lämmitä ilmaa. Solamagic lämmittää tehokkaasti ilman lämmönhukkaa.

7.  Ei likaa eikä melua

Vältyt esimerkiksi kaasulämmittimen aiheuttamalta lialta ja noelta. Tämän lisäksi SOLAMAGIC ei aiheuta lainkaan melu- tai hajuhaittoja.

8.  Lämmittää heti

SOLAMAGIC-lämpölamppu antaa täyden lämmitystehon 1 sekunnissa. Sinun ei siis tarvitse odotella tilan lämpenemistä ja säästät myös energiaa.

9.  Helppo asentaa

Lämpölamppu on helppo asentaa ja se voidaan sijoittaa melkein mihin tahansa – sekä sisällä että ulkona. Sen kevyt paino ja kattava mallivalikoima tuovat mukanaan useita asennusmahdollisuuksia.

10. Erittäin turvallinen

Lämpöelementti on suojattu terässäleiköllä, jolloin et joudu kosketuksiin kuumien osien kanssa. Ja erityisen SOLAMAGIC-lämpöeristyksen ansiosta voit koskettaa lämmitinkoteloa polttamatta itseäsi. Laitteessa ei ole avoliekkiä, joten se ei aiheuta palovaaraa.

11. Tilaa säästävä

SOLAMAGICin toteutus on yksinkertainen ja kompakti, jolloin lämpölamput vievät vain vähän tilaa. Asennettaessa seinälle, kattoon tai telineeseen ne eivät vie lainkaan lattiatilaa. SOLAMAGIC-lämpölamppu on huomattavasti pienempi kuin esimerkiksi kaasulämmitin. Sinun ei myöskään tarvitse säilyttää tilaa vieviä kaasupulloja.

12.  Saksalaista laatua ja ainutlaatuinen takuu

SOLAMAGIC ei halua toimittaa vain hyviä tuotteita – haluamme toimittaa erinomaisia tuotteita, joista on sinulle iloa vuosiksi eteenpäin. Lämpölamppumme valmistetaan SOLAMAGICin omilla tehtailla Saksassa, jossa ne käyvät läpi tiukat laatutarkastukset. Tämän ansiosta voimme myöntää niille jopa 5 vuoden takuun.

12+1 SOLAMAGIC-lämpölampulla on TüV-hyväksyntä

SOLAMAGIC on ainoa lämpölamppu, jolla on saksalaisen TÜV-laadunvarmistusinstituutin hyväksyntä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki SOLAMAGIC tuotteisiin liittyvä tieto perustuu tutkittuun faktaan.

Valitse paras, valitse SOLAMAGIC.

Sulakevaatimus: 10A sulake riittää 2300W teholle. 16A riittää 3680W teholle

Lämmitysteho: 1400W
Laitteen mitat: LEV 635, KORK 200, SYV 92 mm
Mitat kannakkeen kanssa: LEV 635, KORK 200, SYV 231 mm
Liitäntä: IP25, 230V, Pistotulppa, Kaapelin pituus 250 cm
Asennustapa: seinään, kattoon, tripod-jalustaan
Takuu: 5 vuotta / 10 000 h
Paino: 3,0 kg
Merkinnät: CE-merkintä, TUV-hyväksytty
Teknologia: Solamagic Soft-start –käynnistys vähentää kuormitusta kytkettäessä virta laitteeseen sekä säästää samalla lampun käyttöikää. Solamagic No-glare –teknologia vähentää infrapunalämmittimen tuottamaa punertavaa hehkua jopa 90 % verrattuna tavalliseen lämmittimeen.
Käyttökustannus: 0,27€ tunnissa.
Kulmansäätö: +/- 45 astetta
Vakiovärit: titaani, valkoinen, antrasiitti
Valmistusmaa: Saksa
Suojaetäisyydet: lämmittimen ulkopinnoista
Asennuskorkeus: min. 1800 mm
Etäisyys pistorasiaan: min. 100 mm
Etäisyys sivuseinään: min. 300 mm
Etäisyys kattoon seinäasennuksessa: min. 300 mm
Toimitussisältö: 1 kpl Solamagic S1 1400 Premium –lämmitin, 1 kpl Solamagic S1 Ohjausyksikkö, vakiokiinnike ja pistotulpallinen virtajohto 2,5m

Millaisen terassilämmittimen sitten valitsen?

Suosittelemme SOLAMAGIC-tuotevalikoimaa, joka sisältää neljä korkealaatuista tuotelinjaa eri tarpeisiin. Lue seuraavaksi lyhyet kuvaukset tuotteista:

Solamagic AIR+ on uusin Solamagic-innovaatio, joka on suunniteltu erityisesti lasitettujen tilojen lämmitykseen, mutta soveltuu hyvin myös katettuihin, tuulensuojaisiin tiloihin. Uskomattoman paljon miellyttävän pehmeää lämpöä ilman lämmittimen tuottamaa, ärsyttävää punahehkua. 5 vuoden takuulla.

Solamagic PREMIUM+ on terassilämmitin sanan varsinaisessa merkityksessä. Viimeistelty design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu ovat Solamagic PREMIUM+ terassilämmittimien ominaisuuksia. Modulaarinen tuotelinja tarjoaa täydellisen ratkaisun lämmön ja valon suhteen. 5 vuoden takuulla.

Solamagic ECO+PRO on suorituskykyinen, ammattitason lämmitysratkaisu monipuoliseen ja energiataloudelliseen ulkotilojen lämmitykseen. 5 vuoden takuulla. 

Solamagic BASIC+ on edullinen perussarjamme sinulle, joka arvostat laatua sekä edullista hintaa. 2 vuoden takuulla.

Kokemuksemme mukaan tehokkain, mutta kustannuksiltaan järkevin ratkaisu saadaan, kun tehoa on käytössä noin 2000W / 10 m2.

Esimerkiksi 15 neliömetrin suuruiselle lasiterassille tai -parvekkeelle yksikin 2000W terassilämmitin tuo mukavasti lämpöä. Jos tilassa on kuitenkin esimerkiksi ruokailuryhmä, on paras ratkaisu asentaa kaksi 2000W terassilämmitintä: kumpikin molemmin puolin pöydän pidempää sivua siten, että terassilämmitin on hieman ruokailijoiden yläpuolella ja niskan takana. Näin ne tuottavat miellyttävää lämpöä selkäpuolelle sekä pöydän toisella puolella istuvien etupuolelle.

  • Uusin tuotesarjaan kuuluva lämmitin AIR+ lämmittää tehokkaasti myös ilmamassan lasitetussa tilassa, jolloin pehmeä lämpö tuntuu erityisen miellyttävältä. SOLAMAGIC suositteleekin AIR+ mallia kaikkiin lasitettuihin tiloihin. Tutustu malliin tarkemmin täällä.