Terassilämmitin Solamagic 1400 PREMIUM BTC Bluetooth

Terassilämmitin erittäin suurella lämpöefektillä! Ohjaa omalla älypuhelimella tai tabletilla, Bluetoothin välityksellä. Tyylikäs design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu. 5-vuoden takuu!

 
Maksuton toimitus, toimitusaika 3-10 arkipäivää
 
 
 
749,00 €

Terassilämmitin erittäin suurella lämpöefektillä! Ohjaa omalla älypuhelimella tai tabletilla, Bluetoothin välityksellä. Tyylikäs design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu. 5-vuoden takuu!

 
Maksuton toimitus, toimitusaika 3-10 arkipäivää
 
 
 

Solamagic S1 Premium -sarjan terassilämmitintä voit aina ohjata laitteessa sijaitsevalla virtakytkimellä tai lisävarusteena saatavan Ohjausyksikön kanssa kaukosäätimellä. Uusinta teknologiaa edustaa Solamagicin ainutlaatuinen Bluetooth -teknologia, jonka hankkimalla voit ohjata lämmitintäsi älypuhelimella! Lataa vain maksuton applikaatio AppStoresta tai Google Play:sta!

Solamagic infrapunalämmittimet ovat Saksassa valmistettuja premium-luokan terassi- ja parvekelämmittimiä. Tuotteet soveltuvat ulkotilojen lisäksi käytettäväksi myös erilaisissa sisätiloissa. Solamagic lämmittimien energiatehokkuutta kuvaa hyvin se, että 96 % energiankulutuksesta on lämpösäteilyä.

Solamagic lämmittimissä ei ole esilämmitysvaihetta, koska lämmitin tuottaa lämpöä täydellä teholla välittömästi laitteen päällekytkennästä. Solamagic lämmittimet lämmittävät vain kohteita ilmamassan sijaan. Tämän ansiosta Sinun ei tarvitse odottaa terassin tai parvekkeen lämpenemistä, vaan pääset nauttimaan kotoisasta ja lämpimästä ilmapiiristä silloin kun haluat.

Monipuolisten lisävarusteiden sekä kiinnikkeiden ansiosta käyttö ja asennus on helppoa ja turvallista. Lämmittimestä saat siirrettävän, lisävarusteena saatavan, tukevan Basebod-jalan ansiosta ja kaukosäätimen avulla käyttö on miellyttävää ja helppoa.

12 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA SOLAMAGIC

Tässä 12 tärkeintä syytä, miksi on perusteltua valita saksalainen SOLAMAGIC.

1. Edullinen käytössä

SOLAMAGIC on käyttökustannuksiltaan markkinoiden edullisin ulkolämmityslaite. SOLAMAGIC-lämpölampun aiheuttamat käyttökustannukset ovat 0,38 € tunnissa sen lämmittäessä jopa 17 m² suuruisen alueen (2000W lämmitin). Se on siis käyttökustannuksiltaan jopa 80 % edullisempi kuin kaasukäyttöiset terassilämmittimet.

2.  Säästää energiaa

SOLAMAGIC-lämpölamppu muuntaa 96 % sähköstä lämmöksi. Tällöin energiaa säästetään jopa 65 % muihin ulkolämmitysratkaisuihin verrattuna.

3.  Ympäristöystävällinen

SOLAMAGIC-lämpölamput perustuvat SOLAMAGICin patentoituun HeLeN IR-teknologiaan® sekä SOLAMAGIC No-glare® teknologiaan, jotka ovat kaikkein ympäristöystävällisimmät ratkaisut ulkoalueiden lämmitykseen.

4.  Helppokäyttöinen

Käännä lämmitin päälle ja se lämmittää! Osa SOLAMAGIC-malleistamme on saatavilla myös lämmönsäädöllä ja kauko-ohjauksella varustettuna. Virran päällekytkentä on helppoa, eikä sinun tarvitse kanniskella painavia kaasupulloja.

5.  Vähemmän punertavaa valoa

SOLAMAGICin SOLAMAGIC No-Glare® -teknologiaa hyödyntävät lämpölamput lähettävät jopa 90 % vähemmän valoa kuin perinteiset infrapunalämpölamput. Lämpölampusta ei lähde lähes lainkaan punaista hehkua, mikä lisää sen käyttömukavuutta.

6.  Tehokas lämpö ilman lämmönhukkaa

SOLAMAGIC-lämpölamppu lämmittää vain ne henkilöt ja esineet, jotka ovat sen lämpösäteiden vaikutusalueella – se ei siis lämmitä ilmaa. Solamagic lämmittää tehokkaasti ilman lämmönhukkaa.

7.  Ei likaa eikä melua

Vältyt esimerkiksi kaasulämmittimen aiheuttamalta lialta ja noelta. Tämän lisäksi SOLAMAGIC ei aiheuta lainkaan melu- tai hajuhaittoja.

8.  Lämmittää heti

SOLAMAGIC-lämpölamppu antaa täyden lämmitystehon 1 sekunnissa. Sinun ei siis tarvitse odotella tilan lämpenemistä ja säästät myös energiaa.

9.  Helppo asentaa

Lämpölamppu on helppo asentaa ja se voidaan sijoittaa melkein mihin tahansa – sekä sisällä että ulkona. Sen kevyt paino ja kattava mallivalikoima tuovat mukanaan useita asennusmahdollisuuksia.

10. Erittäin turvallinen

Lämpöelementti on suojattu terässäleiköllä, jolloin et joudu kosketuksiin kuumien osien kanssa. Ja erityisen SOLAMAGIC-lämpöeristyksen ansiosta voit koskettaa lämmitinkoteloa polttamatta itseäsi. Laitteessa ei ole avoliekkiä, joten se ei aiheuta palovaaraa.

11. Tilaa säästävä

SOLAMAGICin toteutus on yksinkertainen ja kompakti, jolloin lämpölamput vievät vain vähän tilaa. Asennettaessa seinälle, kattoon tai telineeseen ne eivät vie lainkaan lattiatilaa. SOLAMAGIC-lämpölamppu on huomattavasti pienempi kuin esimerkiksi kaasulämmitin. Sinun ei myöskään tarvitse säilyttää tilaa vieviä kaasupulloja.

12.  Saksalaista laatua ja ainutlaatuinen takuu

SOLAMAGIC ei halua toimittaa vain hyviä tuotteita – haluamme toimittaa erinomaisia tuotteita, joista on sinulle iloa vuosiksi eteenpäin. Lämpölamppumme valmistetaan SOLAMAGICin omilla tehtailla Saksassa, jossa ne käyvät läpi tiukat laatutarkastukset. Tämän ansiosta voimme myöntää niille jopa 5 vuoden takuun.

12+1 SOLAMAGIC-lämpölampulla on TüV-hyväksyntä

SOLAMAGIC on ainoa lämpölamppu, jolla on saksalaisen TÜV-laadunvarmistusinstituutin hyväksyntä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki SOLAMAGIC tuotteisiin liittyvä tieto perustuu tutkittuun faktaan.

Valitse paras, valitse SOLAMAGIC.

Sulakevaatimus: 10A sulake riittää 2300W teholle. 16A riittää 3680W teholle

Toimitussisältö 1 kpl Solamagic S1 1400
1 kpl Bluetooth Ohjausyksikkö (lisäksi tarvitset älypuhelimen ja Solamagic applikaation)
Ohjaus älypuhelimella tai tabletilla, Solamagic BlueTwo (Bluetooth 4.0) kautta
Lämmitysteho 0-2000W, tehonsäätö 0-33-66-100%
Toimitusaika 3-10 vrk
Mitat LEV 635, KORK 200, SYV 92 mm
Mitat kannakkeen kanssa LEV 635, KORK 200, SYV 265 mm
Liitäntä IP25, 230V, Pistotulppa, Kaapelin pituus 250 cm
Asennustapa seinään, kattoon, tripod
Takuu 5 vuotta / 10 000 h
Paino 3,0 kg
Merkinnät CE-merkintä, TUV-hyväksytty
Teknologia Solamagic Soft-start –käynnistys vähentää kuormitusta kytkettäessä virta laitteeseen sekä säästää samalla lampun käyttöikää.

Solamagic No-glare –teknologia vähentää infrapunalämmittimen tuottamaa punertavaa hehkua jopa 90 % verrattuna tavalliseen lämmittimeen. Kaikki verkkokauppamme Solamagic –lämmittimet on varustettu No-glare –tekniikalla.
Kulmansäätö +/- 45 astetta
Käyttöympäristö terassit, parvekkeet, markiisit, terassivarjot, autotallit, pihavajat, kesämökit, varastotilat, torikojut, ravintoloiden ja hotellien terassit ja sisäänkäynnit, odotustilat, teollisuushallit, sisäänkäynnit, lastausalueet, rakennustyömaat, harrastetilat, työpajat, camping, karavaanarit, navetat, autokorjaamot
Valmistusmaa Saksa
Suojaetäisyydet lämmittimen ulkopinnoista
Asennuskorkeus min. 1800 mm
Etäisyys pistorasiaan min. 100 mm
Etäisyys sivuseinään min. 300 mm
Etäisyys kattoon seinäasennuksessa min. 300 mm

Millaisen terassilämmittimen sitten valitsen?

Suosittelemme SOLAMAGIC-tuotevalikoimaa, joka sisältää neljä korkealaatuista tuotelinjaa eri tarpeisiin. Lue seuraavaksi lyhyet kuvaukset tuotteista:

Solamagic AIR+ on uusin Solamagic-innovaatio, joka on suunniteltu erityisesti lasitettujen tilojen lämmitykseen, mutta soveltuu hyvin myös katettuihin, tuulensuojaisiin tiloihin. Uskomattoman paljon miellyttävän pehmeää lämpöä ilman lämmittimen tuottamaa, ärsyttävää punahehkua. 5 vuoden takuulla.

Solamagic PREMIUM+ on terassilämmitin sanan varsinaisessa merkityksessä. Viimeistelty design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu ovat Solamagic PREMIUM+ terassilämmittimien ominaisuuksia. Modulaarinen tuotelinja tarjoaa täydellisen ratkaisun lämmön ja valon suhteen. 5 vuoden takuulla.

Solamagic ECO+PRO on suorituskykyinen, ammattitason lämmitysratkaisu monipuoliseen ja energiataloudelliseen ulkotilojen lämmitykseen. 5 vuoden takuulla. 

Solamagic BASIC+ on edullinen perussarjamme sinulle, joka arvostat laatua sekä edullista hintaa. 2 vuoden takuulla.

Kokemuksemme mukaan tehokkain, mutta kustannuksiltaan järkevin ratkaisu saadaan, kun tehoa on käytössä noin 2000W / 10 m2.

Esimerkiksi 15 neliömetrin suuruiselle lasiterassille tai -parvekkeelle yksikin 2000W terassilämmitin tuo mukavasti lämpöä. Jos tilassa on kuitenkin esimerkiksi ruokailuryhmä, on paras ratkaisu asentaa kaksi 2000W terassilämmitintä: kumpikin molemmin puolin pöydän pidempää sivua siten, että terassilämmitin on hieman ruokailijoiden yläpuolella ja niskan takana. Näin ne tuottavat miellyttävää lämpöä selkäpuolelle sekä pöydän toisella puolella istuvien etupuolelle.

  • Uusin tuotesarjaan kuuluva lämmitin AIR+ lämmittää tehokkaasti myös ilmamassan lasitetussa tilassa, jolloin pehmeä lämpö tuntuu erityisen miellyttävältä. SOLAMAGIC suositteleekin AIR+ mallia kaikkiin lasitettuihin tiloihin. Tutustu malliin tarkemmin täällä.