Terassilämmitin Solamagic 2500 PREMIUM BTC Bluetooth!

Terassilämmittimien lippulaiva! Huipputehokas, 2500W Solastar III -lämpöelementti tuottaa valtavan lämpöefektin. Lämpöä voit kontrolloida omalla älypuhelimella tai tabletillasi Bluetoothin välityksellä. Tilaa markkinoiden paras Solamagic terassilämmitin! Soveltuu myös korkeampiin tiloihin.

Lataa tuotekortti ja asennusohje pdf-muodossa tästä

Katso video

 
Maksuton toimitus! Toimitusaika 3-10 arkipäivää
999,00 €

Terassilämmittimien lippulaiva! Huipputehokas, 2500W Solastar III -lämpöelementti tuottaa valtavan lämpöefektin. Lämpöä voit kontrolloida omalla älypuhelimella tai tabletillasi Bluetoothin välityksellä. Tilaa markkinoiden paras Solamagic terassilämmitin! Soveltuu myös korkeampiin tiloihin.

Lataa tuotekortti ja asennusohje pdf-muodossa tästä

Katso video

 
Maksuton toimitus! Toimitusaika 3-10 arkipäivää

Solamagic Premium -sarjan terassilämmitintä voit aina ohjata laitteessa sijaitsevalla virtakytkimellä tai vaihtoehtoisesti ohjausyksiköllisen version kanssa kaukosäätimellä. Uusinta teknologiaa edustaa Solamagicin ainutlaatuinen Bluetooth -teknologia, jonka hankkimalla voit ohjata lämmitintäsi älypuhelimella! Lataa vain maksuton applikaatio AppStoresta tai Google Play:sta!


Solamagic infrapunalämmittimet ovat Saksassa valmistettuja premium-luokan terassi- ja parvekelämmittimiä. Tuotteet soveltuvat ulkotilojen lisäksi käytettäväksi myös erilaisissa sisätiloissa. Solamagic lämmittimien energiatehokkuutta kuvaa hyvin se, että 96 % energiankulutuksesta on lämpösäteilyä.

Solamagic lämmittimissä ei ole esilämmitysvaihetta, koska lämmitin tuottaa lämpöä täydellä teholla välittömästi laitteen päällekytkennästä. Solamagic lämmittimet lämmittävät vain kohteita ilmamassan sijaan. Tämän ansiosta Sinun ei tarvitse odottaa terassin tai parvekkeen lämpenemistä, vaan pääset nauttimaan kotoisasta ja lämpimästä ilmapiiristä silloin kun haluat.

Monipuolisten lisävarusteiden sekä kiinnikkeiden ansiosta käyttö ja asennus on helppoa ja turvallista. Lämmittimestä saat siirrettävän, lisävarusteena saatavan, tukevan Baseod-jalan ansiosta ja kaukosäätimen avulla käyttö on miellyttävää ja helppoa.

Sulakevaatimus: 10A sulake riittää 2300W teholle. 16A riittää 3680W teholle

Toimitusaika 3-10 vrk
Toimitussisältö 1 kpl Solamagic 2500 PREMIUM BTC (lisäksi tarvitset älypuhelimen ja Solamagic applikaation)
Ohjaus älypuhelimella tai tabletilla, Solamagic BlueTwo (Bluetooth 4.0) kautta
Lämmitysteho 0-2500W, tehonsäätö 0-33-66-100%
Mitat LEV 866, KORK 92, SYV 200 mm
Mitat kannakkeen kanssa LEV 866, KORK 217, SYV 200 mm
Liitäntä IP65, 230V, Pistotulppa, Kaapelin pituus 180 cm
Asennustapa seinään, kattoon
Takuu 5 vuotta / 10 000 h
Paino 5,15 kg
Merkinnät CE-merkintä, TUV-hyväksytty
Teknologia Solamagic Soft-start –käynnistys vähentää kuormitusta kytkettäessä virta laitteeseen sekä säästää samalla lampun käyttöikää.
Huippukehittynyt Solamagic Ultra No-glare –teknologia vähentää infrapunalämmittimen tuottamaa punertavaa hehkua jopa 90 % verrattuna tavalliseen lämmittimeen. Kaikki verkkokauppamme Solamagic –lämmittimet on varustettu No-glare –tekniikalla.
Kulmansäätö +0-45 astetta
Käyttöympäristö terassit, parvekkeet, markiisit, terassivarjot, autotallit, pihavajat, kesämökit, varastotilat, torikojut, ravintoloiden ja hotellien terassit ja sisäänkäynnit, odotustilat, teollisuushallit, sisäänkäynnit, lastausalueet, rakennustyömaat, harrastetilat, työpajat, camping, karavaanarit, navetat, autokorjaamot
Valmistusmaa Saksa
Suojaetäisyydet lämmittimen ulkopinnoista
Asennuskorkeus min. 1800 mm
Etäisyys pistorasiaan min. 100 mm
Etäisyys sivuseinään min. 350 mm
Etäisyys kattoon seinäasennuksessa min. 350 mm

Millaisen terassilämmittimen sitten valitsen?

Suosittelemme SOLAMAGIC-tuotevalikoimaa, joka sisältää neljä korkealaatuista tuotelinjaa eri tarpeisiin. Lue seuraavaksi lyhyet kuvaukset tuotteista:

Solamagic AIR+ on uusin Solamagic-innovaatio, joka on suunniteltu erityisesti lasitettujen tilojen lämmitykseen, mutta soveltuu hyvin myös katettuihin, tuulensuojaisiin tiloihin. Uskomattoman paljon miellyttävän pehmeää lämpöä ilman lämmittimen tuottamaa, ärsyttävää punahehkua. 5 vuoden takuulla.

Solamagic PREMIUM+ on terassilämmitin sanan varsinaisessa merkityksessä. Viimeistelty design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu ovat Solamagic PREMIUM+ terassilämmittimien ominaisuuksia. Modulaarinen tuotelinja tarjoaa täydellisen ratkaisun lämmön ja valon suhteen. 5 vuoden takuulla.

Solamagic ECO+PRO on suorituskykyinen, ammattitason lämmitysratkaisu monipuoliseen ja energiataloudelliseen ulkotilojen lämmitykseen. 5 vuoden takuulla. 

Solamagic BASIC+ on edullinen perussarjamme sinulle, joka arvostat laatua sekä edullista hintaa. 2 vuoden takuulla.

Kokemuksemme mukaan tehokkain, mutta kustannuksiltaan järkevin ratkaisu saadaan, kun tehoa on käytössä noin 2000W / 10 m2.

Esimerkiksi 15 neliömetrin suuruiselle lasiterassille tai -parvekkeelle yksikin 2000W terassilämmitin tuo mukavasti lämpöä. Jos tilassa on kuitenkin esimerkiksi ruokailuryhmä, on paras ratkaisu asentaa kaksi 2000W terassilämmitintä: kumpikin molemmin puolin pöydän pidempää sivua siten, että terassilämmitin on hieman ruokailijoiden yläpuolella ja niskan takana. Näin ne tuottavat miellyttävää lämpöä selkäpuolelle sekä pöydän toisella puolella istuvien etupuolelle.

  • Uusin tuotesarjaan kuuluva lämmitin AIR+ lämmittää tehokkaasti myös ilmamassan lasitetussa tilassa, jolloin pehmeä lämpö tuntuu erityisen miellyttävältä. SOLAMAGIC suositteleekin AIR+ mallia kaikkiin lasitettuihin tiloihin. Tutustu malliin tarkemmin täällä.